Boodschappen

Melkan Plantaardige topping

250 g
1. 55
U

Omschrijving

Plantaardige topping met suiker, UHT

Ingrediënten

Ingrediënten :Water, kokosolie, 11% suiker, palmpitvet, cacaoboter, stabilisator: E420/E460/E466, SOJA-EIWIT, emulgator: E433/E472e, zout, aroma, drijfgas: E942.

Allergie informatie

 • Bevat Soja

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1061
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 256
 • Vetten (g) , waarvan 22
  verzadigde vetzuren (g) 19
 • Koolhydraten (g) , waarvan 14
  suikers (g) 11
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 0.5
 • Zout (g) 0.06

Bereidingswijze

Goed koelen voor gebruik. Niet invriezen. Let op: Voor het eerste gebruik de verzegeling van het spuitmondje verbreken door het drukvlak even naar boven te drukken. De bus goed schudden voor gebruik en tijdens het spuiten de bus volledig omgekeerd houden. Na gebruik, de spuitkop goed reinigen met warm water en de bus terug in de koelkast plaatsen.

Afzender en adres

Melkan
Antwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.