Boodschappen

Melkan Geslagen room spuitbus

250 g
1. 29
U

Omschrijving

Gesuikerde room in spuitbus, UHT

Ingrediënten

Ingrediënten :91% room (21% vet) (MELK), 9% suiker, emulgator: E471/E472b, stabilisator: E407, natuurlijk vanillearoma, drijfgas: E942.

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)
 • Bevat Lactose

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 968
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 233
 • Vetten (g) , waarvan 19.6
  verzadigde vetzuren (g) 13.77
 • Koolhydraten (g) , waarvan 11.8
  suikers (g) 11.8
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 2.47
 • Zout (g) 0.07

Gebruiksadvies

Voor gebruik goed koelen. Verzegeling verbreken door de spuitmond naar boven te drukken. Voor gebruik goed schudden. Tijdens het spuiten de bus volledig omgekeerd houden. Na gebruik de spuitmond goed reinigen met warm water en de bus in de koelkast bewaren.

Bereidingswijze

Gebruiksaanwijzing: - Voor gebruik goed koelen Verzegeling verbreken door de spuitmond naar boven te drukken - Voor gebruik goed schudden - Tijdens het spuiten de bus volledig omgekeerd houden - Na gebruik de spuitmond goed reinigen met warm water, en de bus in de koelkast bewaren

Afzender en adres

Melkan
Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.