Boodschappen

Danone Hüttenkäse Original

400 g
Danone Hüttenkäse, ook wel cottage cheese genoemd, is een jonge ongerijpte kaas met een unieke korrelige textuur & romige, frisse smaak. Ideaal door salades en gerechten, of als broodbeleg.

Vegetarisch en glutenvrij. Al sinds 1965 definieert Hüttenkäse de norm voor cottage cheese met 100% natuurlijke ingrediënten.
2. 99
U

Omschrijving

Cottage Cheese.

Ingrediënten

Ingrediënten: Gepasteuriseerde magere MELK, room (MELK), zout, MELKfermenten, microbieel stremsel

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 368
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 88
 • Vetten (g) , waarvan 3.7
  verzadigde vetzuren (g) 2.4
 • Koolhydraten (g) , waarvan 1.6
  suikers (g) 1.6
 • Eiwitten (g) 12
 • Zout (g) 0.77

Gebruiksadvies

Voorkom verspilling: kijk, ruik en proef na deze datum.

Afzender en adres

Danone Nederland
Postbus 445 2700AK Zoetermeer

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.