Boodschappen
ACTIE

Flowerfarm Smeren zonder palmolie

225 g
99
1.87
U
Geldig van
woensdag
21 februari t/m
dinsdag
27 februari 2024

Omschrijving

Product om te smeren met 60% vet

Ingrediënten

Ingrediënten: Plantaardige oliën en vetten (zonnebloemolie (62%), shea boter 38%)), water, wortelsap, zeezout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, citroensap, natuurlijk aroma, vitamines: A, D.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 2230
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 540
  • Vetten (g) , waarvan 60
   verzadigde vetzuren (g) 15
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0.4
   suikers (g) 0.4
   Voedingsvezel (g) 0
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0.49

  Afzender en adres

  The Flower Farm B.V.
  Banstraat 12, 1071 JZ Amsterdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.