Boodschappen

Blue Band Margarine voor de keuken

500 g
2. 39
U

Omschrijving

Voor koken, bakken en braden. Product met 79% plantaardige oliën.

Ingrediënten

Plantaardige oliën 79% (palm*, koolzaad, zonnebloem in wisselende hoeveelheden), water, zout 1,5%, emulgatoren (SOJALECITHINE, mono- en diglyceriden van vetzuren), tuinboon, glucose, voedingszuur (citroenzuur), aroma, vitamines A en D, *Bevordert de productie van gecertificeerde duurzame palmolie (4-1117-19-100-00).

Allergie informatie

 • Bevat Soja

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per per 100g)

 • Energie Kilojoules (kJ) 2933
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 701
 • Vetten (g) , waarvan 79
  verzadigde vetzuren (g) 36
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0.5
  suikers (g) 0.5
 • Eiwitten (g) 0.5
 • Zout (g) 1.5

Afzender en adres

Upfield Nederland B.V.
Postbus 76222 1070 EE Amsterdam

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.