Boodschappen
ACTIE

Tilda Rijst basmati pure

500 g
1. 29
2.79
U
Geldig van
woensdag
6 december t/m
dinsdag
12 december 2023

Omschrijving

basmatirijst

Ingrediënten

Ingrediënten: Basmatirijst.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1491
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 351
  • Vetten (g) , waarvan 0.8
   verzadigde vetzuren (g) 0.2
  • Koolhydraten (g) , waarvan 78
   suikers (g) 0.5
   Voedingsvezel (g) 1
  • Eiwitten (g) 7.8
  • Zout (g) 0.05

  Bereidingswijze

  Bereiding: Reken op 60g rijst per persoon. Breng een pan met water aan de kook en voeg de rijst toe. Laat 10-12 min zachtjes koken. Giet goed af en dien op.

  Afzender en adres

  Tilda
  PO Box 550, Rainham, RM13 9AE, UK

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.