Boodschappen

Sawi Surinaamse rijst

4.5 kg
5. 65
U

Omschrijving

Long Grain Rice

Ingrediënten

Ingredienten: langgraan rijst

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1499
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 353
  • Vetten (g) , waarvan 1
   verzadigde vetzuren (g) 0.3
  • Koolhydraten (g) , waarvan 77.9
   suikers (g) 0.2
  • Eiwitten (g) 7.7
  • Zout (g) 0.01

  Bereidingswijze

  1. Breng een grote pan water aan de kook. gebruik per kopje rijst, 3 kopjes water. 2. Voeg al roerend de rijst toe. 3. Breng het water opnieuw aan de kook en roer de rijst door. Laat de rijst in een gesloten pan 12-15 minuten zachtjes koken. 4. Neem de pan van de warmtebron en giet de rijst zorgvuldig af. Gebruik hiervoor een zeef of vergiet. 5. Roer de rijst voor het serveren los met een vork.

  Afzender en adres

  Van Sillevoldt Rijst B.V.
  P.O. Box 280 NL-3350 AG Papendrecht The Netherlands

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.