Boodschappen

Riso Vignola Quinoa

500 g
2. 99
U

Omschrijving

quinoa

Ingrediënten

Ingrediënten: quinoa.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1541
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 368
  • Vetten (g) , waarvan 6
   verzadigde vetzuren (g) 0.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 64.2
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 7
  • Eiwitten (g) 14
  • Zout (g) 0.013

  Bereidingswijze

  Kooktijd: 10-12 minuten. Spoel de quinoa met ruim water. Doe de quinoa in een pan met water (per 100 gr quinoa neemt u 200 ml water) en breng het al roerend aan de kook. Zet de temperatuur laag en laat ongeveer 10 minuten koken. Afgieten en eventueel op smaak brengen.

  Afzender en adres

  Bergfood
  Oosterhout

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.