Boodschappen

Riso Vignola Couscous

500 g
1. 79
U

Omschrijving

couscous

Ingrediënten

Ingrediënten: harde TARWEgriesmeel.

Allergie informatie

 • Bevat Tarwe
 • Bevat Gluten

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1501
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 354
 • Vetten (g) , waarvan 1.9
  verzadigde vetzuren (g) 0.5
 • Koolhydraten (g) , waarvan 70
  suikers (g) 2.5
  Voedingsvezel (g) 4.3
 • Eiwitten (g) 12
 • Zout (g) 0

Bereidingswijze

Breng voor 100 gram couscous 138 ml water aan de kook. Neem zodra het water kookt de pan van de warmtebron. Voeg de couscous toe, roer door en plaats de deksel op de pan. Laat de couscous voor 5 minuten wellen. Wanneer de couscous het water nog niet heeft opgenomen of als deze nog knapperig is de deksel nog enkele minuten langer op de pan laten staan. Schep de couscous voor serveren los met een vork. Kooktijd 3-5 minuten

Afzender en adres

Bergfood
Oosterhout

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.