Boodschappen

Riso Vignola Arboriorijst risotto

500 g
2. 45
U

Omschrijving

arborio rijst

Ingrediënten

Ingrediënten: arborio rijst.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1504
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 354
  • Vetten (g) , waarvan 0.4
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 80
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 1
  • Eiwitten (g) 6.7
  • Zout (g) 0.01

  Bereidingswijze

  Algemene bereidingswijze voor het maken van risotto: Voeg 300 ml water (of bouillon), 12 ml olijfolie, 50 ml droge witte wijn per 100 g rijst toe. Fruit de rijst in olijfolie en roer gedurende 1 minuut. Voeg wijn toe en roer tot dit is opgenomen door de rijst. Voeg al roerend steeds een beetje water of bouillon toe zodat dit steeds door de rijst opgenomen kan worden. De pan niet afsluiten met een deksel. Kooktijd 15-17 minuten

  Afzender en adres

  Bergfood
  Oosterhout

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.