Boodschappen

Lassie Zilvervliesrijst

400 g
1. 19
U

Omschrijving

Voorgekookte zilvervliesrijst

Ingrediënten

Ingrediënten: Voorgekookte zilvervliesrijst.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1532
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 362
  • Vetten (g) , waarvan 2.7
   verzadigde vetzuren (g) 0.8
  • Koolhydraten (g) , waarvan 75.9
   suikers (g) 0.6
   Voedingsvezel (g) 3
  • Eiwitten (g) 6.9
  • Zout (g) 0.01

  Bereidingswijze

  Bereidingswijze: 1) Doe de rijst (75 g per persoon) in een pan met ruim kokend water. 2) Breng opnieuw aan de kook en laat de rijst 8 min. doorkoken. 3) Neem de pan van de warmtebron en giet de rijst af. 4) Laat de rijst nog 5 min. staan met de deksel op de pan. 5) Schep de rijst voor het serveren even om.

  Afzender en adres

  Lassie B.V.
  Antwoordnummer 308, 1520 VB Wormerveer

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.