Boodschappen

Lassie Zilvervliesrijst panklaar

250 g
1. 75
U

Omschrijving

voorgestoomde zilvervliesrijst met een vleugje plantaardige olie en zout

Ingrediënten

Ingrediënten: Voorgestoomde zilvervliesrijst (98%), [water, lang graan zilvervliesrijst], zonnebloemolie, zout, emulgator: zonnebloemlecithine.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 676
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 160
  • Vetten (g) , waarvan 2.6
   verzadigde vetzuren (g) 0.5
  • Koolhydraten (g) , waarvan 30
   suikers (g) 0.9
   Voedingsvezel (g) 2.3
  • Eiwitten (g) 2.9
  • Zout (g) 0.34

  Bereidingswijze

  1. Bereid je gerecht naar eigen voorkeur, maar voeg de rijst pas aan het einde toe van de bereiding van het gerecht. 2. Maak, voordat de verpakking wordt geopend, de rijst los (door lichtjes in de verpakking te knippen) zodat de rijst makkelijk gedoseerd kan worden. 3. Knip de verpakking open en voeg de rijst direct uit de zak toe, je hoeft het dus niet voor te koken. 4. Roerbak de rijst ca. 3 min. mee tot deze door en door warm is.

  Afzender en adres

  Lassie B.V.
  Antwoordnummer 308, 1520 VB Wormerveer

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.