Boodschappen

Lassie Toverrijst builtjes

300 g
1. 59
U

Omschrijving

Voorgekookte witte rijst

Ingrediënten

Ingrediënten: Voorgekookte witte rijst.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1498
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 353
  • Vetten (g) , waarvan 1
   verzadigde vetzuren (g) 0.4
  • Koolhydraten (g) , waarvan 79.6
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 1.1
  • Eiwitten (g) 5.8
  • Zout (g) 0.01

  Bereidingswijze

  Bereidingswijze: 1. Doe de gewenste aantal builtjes (1 builtje per persoon) in een pan met ruim kokend water en laat de rijst 10 min. doorkoken. 2 Haal het buitje voorzichtig uit het water en laat het even uitlekken. Je kunt het builtje met het hengsel aan de kraan hangen, maar bijvoorbeeld ook even in een vergiet leggen. 3. Pak het hengsel en knip het open. De rijst hoeft niet na te stomen, maar is direct klaar om te serveren.

  Afzender en adres

  Lassie B.V.
  Antwoordnummer 308 1520 VB Wormerveer

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.