Boodschappen

Lassie Dessertrijst

400 g
1. 75
U

Omschrijving

voorgekookte dessertrijst

Ingrediënten

Ingrediënten: dessertrijst.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1527
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 360
  • Vetten (g) , waarvan 1.6
   verzadigde vetzuren (g) 0.6
  • Koolhydraten (g) , waarvan 79.5
   suikers (g) 0.3
   Voedingsvezel (g) 1.2
  • Eiwitten (g) 6.3
  • Zout (g) 0.01

  Bereidingswijze

  Gebruik per persoon 50 gram rijst en 250 ml melk. 1. Doe de gewenste hoeveelheid rijst en melk in een pan en breng aan de kook. 2. Roer het geheel af en toe door en laat zachtjes 12 min. doorkoken (zonder deksel op de pan). 3. De rijst is na 12 min. gereed om te serveren, maar kan ook koud worden gegeten. Voor een zachtere korrel, de rijst 2 min. langer doorkoken.

  Afzender en adres

  Lassie B.V.
  Antwoordnummer 308, 1520 VB Wormerveer

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.