Boodschappen

Bens Original Rijst naturel

500 g
2. 19
U

Omschrijving

Voorgekookte langkorrelrijst

Ingrediënten

Ingrediënten: voorgekookte langkorrelrijst.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 665
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 157
  • Vetten (g) , waarvan 0.5
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 34
   suikers (g) 0.5
   Voedingsvezel (g) 0.8
  • Eiwitten (g) 3.3
  • Zout (g) 0.01

  Bereidingswijze

  Bereidingswijze 1:Breng een grote hoeveelheid water aan de kook. Voeg de rijst toe. Giet af en serveer. Dek de pan af en laat 10 min. koken. Serveer en geniet!Bereidingswijze 2: Breng 1 volume rijst met 2 volumes water aan de kook. Dek de pan af en laat zachtjes koken op een laag vuur tot al het water is opgenomen (ongeveer 10 min.). Serveren. Smakelijk!

  Afzender en adres

  Mars Belgium
  Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Zaventem

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.