Boodschappen

Alesie Pandan rijst

2 kg
5. 29
U

Omschrijving

Pandan rijst

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per per 100g)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1592
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 375
 • Vetten (g) , waarvan 1.8
  verzadigde vetzuren (g) 0.6
 • Koolhydraten (g) , waarvan 82
  suikers (g) 0.2
  Voedingsvezel (g) 1.5
 • Eiwitten (g) 7.7

Bereidingswijze

Kookinstructies: Breng een grote pan water aan de kook en voeg hier al roerend de rijst aan toe. Voeg eventueel naar smaak zout toe. Breng het water opnieuw aan de kook en laat de rijst, na kort omroeren, ca. 15 min. zachtjes koken op een laag afgestelde warmtebron. Gebruik voor het afgieten een zeef of vergiet.

Afzender en adres

Alesie Food Holland BV
Postbus 41 7630 AA Ootmarsum The Netherlands

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.