Boodschappen

Bertolli Pastasaus basilico

690 g
3. 59
U

Omschrijving

Pastasaus met 0,6% extra olijfolie verkregen bij eerste persing.

Ingrediënten

Ingrediënten: Tomaten (94%) (tomaten, tomatenpuree), zonnebloemolie, basilicum (1,3%) (EU), zout, extra olijfolie verkregen bij eerste persing (0,6%) (EU), oregano.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 202
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 48
  • Vetten (g) , waarvan 2.4
   verzadigde vetzuren (g) 0.3
  • Koolhydraten (g) , waarvan 4.5
   suikers (g) 3.8
   Voedingsvezel (g) 1.2
  • Eiwitten (g) 1.6
  • Zout (g) 1.12

  Gebruiksadvies

  Kijk - ruik - proef voor je verspilt

  Bereidingswijze

  Bereidingswijze: Op een middelhoog vuur verwarmen. Maak het zoals de Italianen het doen: kook de pasta en voeg toe aan je pastasaus en warm nog even goed samen door.

  Afzender en adres

  Enrico Food
  Rijnkade 8, 1382 GS Weesp

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.