Boodschappen

King Rijstolie

500 ml
2. 45
U

Omschrijving

Rijstolie

Ingrediënten

Ingrediënten: 100% rijstolie

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 3448
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 824
  • Vetten (g) , waarvan 92
   verzadigde vetzuren (g) 22
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0
   suikers (g) 0
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0

  Gebruiksadvies

  Neutrale smaak & aroma Ideaal voor salades, dips en dressings. Hoog Rookpunt (240°C) Perfect om mee te grillen, wokken, frituren, fondue & BBQ. In Rijstolie kan bij een temperatuur beneden 7°C vlokvorming optreden. Bij kamertemperatuur wordt de olie weer helder zonder enige vorm van kwaliteitsverlies.

  Afzender en adres

  Unidex B.V.
  Antwoordnummer 920 2180 VG Hillegom The Netherlands

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.