Boodschappen

Diamant Frituurolie friet en snacks

3 liter
12. 19
U

Omschrijving

Plantaardige frituurolie

Ingrediënten

Ingrediënten: Plantaardige oliën (high oleic zonnebloem; zonnebloem; in wisselende verhoudingen); natuurlijk aroma; antischuimmiddel: E900. Totaal vetgehalte: 100%.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 3404
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 828
  • Vetten (g) , waarvan 92
   verzadigde vetzuren (g) 10
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0
   suikers (g) 0
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0.01

  Gebruiksadvies

  De beste temperatuur is tussen de 160 °C en maximaal 175 °C. Frituur tot een goudgeel resultaat en vermijd een te bruine kleur. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking van friet en snacks. • Kleine porties frituren 't lekkerst: in 2 liter frituurolie mag 200 gram friet of snacks, in 3 liter 300 gram, etc. Geef filet en snacks de ruimte om lekker krokant te worden. • Voordat je opnieuw gaat frituren: filter losse stukjes of paneerkruimels uit de frituurolie voor het beste resultaat. Geschikt voor alle typen friteuses. Na 8 tot 10 keer frituurplezier wordt het tijd om de frituurolie in z'n geheel te verversen. Als je fan bent van gepaneerde of gekruide snacks, mag het iets vaker. • De gebruikte, afgekoelde frituurolie giet je eenvoudig in de lege, bewaarde Diamantfles met de extra grote opening.

  Afzender en adres

  Vandemoortele Nederland B.V.
  Antwoordnummer 3030, 3860 VZ Zeewolde (NL)

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.