Boodschappen

Silvo Provencaalse kruiden

12 g
2. 69
U

Omschrijving

Kruidenmix

Ingrediënten

Ingrediënten: Bonenkruid, oregano 26%, marjolein, tijm 10%, basilicum, rozemarijn 3%, dragon

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Toepassing: In sauzen, maaltijdsoepen, stoofvlees- en groentegerechten. Volg hierbij het recept of uw eigen smaak. Handig! Doseer direct met uw lepel in de flacon.

  Afzender en adres

  Silvo Consumentenservice
  Postbus 64 3350 AB Papendrecht

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.