Boodschappen

Ambtman Zeezout bevat jodium

250 g
65
U

Omschrijving

Zeezout met jodium (0,8%)

Ingrediënten

Ingrediënten: Zeezout min 99,1%, jodium (KI) 40-60mg/kg, antiklontermiddel: E535 Yellow Prusiate

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

   Afzender en adres

   Ambtman Jr. b.v.
   Postbus 84, 2990 AB, Barendrecht

   Disclaimer

   Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

   Voordeel voor iedereen

   Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

    

   Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.