Boodschappen

Inproba Vissaus

150 ml
1. 45
U

Omschrijving

Vis saus

Ingrediënten

Ingrediënten: Water, zout, invertsuikerstroop, ANSJOVISextract 5,6%

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 mlt)

 • Energie Kilojoules (kJ) 175
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 41
 • Vetten (g) , waarvan 0
  verzadigde vetzuren (g) 0
 • Koolhydraten (g) , waarvan 7.1
  suikers (g) 7.1
 • Eiwitten (g) 3.2
 • Zout (g) 17.3

Bereidingswijze

Recept: Groene Vis Curry (4 pers.) 500 g visfilet (stevige vis in stukjes gesneden) 2 el Inproba Wok Oil 100 g Inproba Thai Green Curry 250 ml Inproba Kokosmelk 50 ml water 50 ml Inproba Vis Saus 3 lente-uitjes in reepjes gesneden 20 g koriander, fijn gehakt Bereidingswijze: 1. Verhit de olie in een wok en bak hierin de vis aan. 2. Voeg de groene curry, de kokosmelk en het water toe en laat het geheel ± 5 minuten sudderen. 3. Voeg al roerend de vissaus en de lente-uitjes toe. 4. Strooi vlak voor het serveren de koriander over de curry. Lekker met rijst en roerbakgroenten!

Afzender en adres

Inproba B.V.
Postbus 38 3740 AA Baarn

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.