Boodschappen

Honig Roerbakmie

300 g
1. 69
U

Omschrijving

DROGE DEEGWAAR

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEGRIESMEEL, KIPPENEI-EIWIT*, *van eieren van hennen met vrije uitloop. Kan sporen bevatten van soja.

Allergie informatie

 • Bevat Ei
 • Kan sporen bevatten van Soja
 • Bevat Tarwe
 • Bevat Gluten

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1495.0
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 353.0
 • Vetten (g) , waarvan 1.5
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 71.0
  suikers (g) 3.5
  Voedingsvezel (g) 2.5
 • Eiwitten (g) 13.0
 • Zout (g) 0.08

Bereidingswijze

Zelf toevoegen Voor 4 personen - 300 g Honig Roerbakmie - 1 pakje Honig basis voor Roerbakmie - 400 g kipfilet - 400 g Oosterse wokgroenten - 250 g (kastanje) champignons - 250 ml water Variate tip Serveer de mie met wijko satésaus! Algemene bereidingswijze Strooi de Roerbakmie in een ruime hoeveelheid kokend water (3 l voor 300 g Roerbakmie) en kook deze al roerende in 2 minuten gaar. Giet het water af, spoel kort na met lauwwarm water. De Roerbakmie is nu gereed om te roerbakken. Roerbakmie met kipflet 1. Kook de roerbakmie zoals in de algemene bereidingswijze is aangegeven. 2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de in blokjes gesneden kipfilet goudbruin en gaar. Bak op het laats de wokgroenten en de in schijfjes gesneden champignons kort mee. 3. Voeg 250 ml water en Honig basis voor Roerbakmie toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. 4. Voeg de roerbakmie toe. Roerbak het gerecht in ca. 2 minuten op hoog vuur droog. 20 min

Afzender en adres

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.