Boodschappen

Go-Tan Rice sticks pad Thai noodles

250 g
2. 49
U

Omschrijving

Rijstnoedels

Ingrediënten

Ingrediënten: 85% rijstmeel, tapioca zetmeel, water.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1515
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 357
  • Vetten (g) , waarvan 0.8
   verzadigde vetzuren (g) 0.3
  • Koolhydraten (g) , waarvan 79
   suikers (g) 0.1
  • Eiwitten (g) 7.5
  • Zout (g) 0.03

  Bereidingswijze

  Bereiding: 2 liter water koken. Vuur uitzetten en Rice Sticks 9 minuten wellen met deksel en losmaken met een vork. Afgieten in een vergiet. Afspoelen met water en goed laten uitlekken.

  Afzender en adres

  Go-Tan B.V.
  Postbus 7 4040 DA Kesteren, The Netherlands

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.