Boodschappen

Valle Del Sole Maismeel rood

900 g
1. 19
U

Omschrijving

Geel grofkorrelig maïsmeel voor polenta

Ingrediënten

Ingrediënten: kan sporen van SOJA bevatten.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Soja

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1480
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 350
 • Vetten (g) , waarvan 0.8
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 78
  suikers (g) 0.4
  Voedingsvezel (g) 3
 • Eiwitten (g) 7.5
 • Zout (g) 0.15

Bereidingswijze

Breng water met zout aan de kook (2L water per 500g meel). Voeg geleidelijk de maïsgrutten toe terwijl u roert om klonten te voorkomen, zet het vuur lager en kook zachtjes gedurende 40 minuten ongeveer. Roer af en toe.

Afzender en adres

Unidex B.V.
Antwoordnummer 920 NL-2180 VG Hillegom The Netherlands

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.