Boodschappen

Koopmans Mix voor poffertjes

400 g
1. 75
U

Omschrijving

Mix voor poffertjes

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEBLOEM, boekweitmeel, maïsmeel, rijsmiddelen (E575, E501), zout. Kan EI en MELK bevatten.

Allergie informatie

 • Bevat Tarwe
 • Bevat Gluten
 • Kan sporen bevatten van Ei
 • Kan sporen bevatten van Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 660
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 157
 • Vetten (g) , waarvan 3
  verzadigde vetzuren (g) 1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 26
  suikers (g) 3.5
  Voedingsvezel (g) 1
 • Eiwitten (g) 6.3
 • Zout (g) 0.5

Bereidingswijze

Benodigdheden: 1 pak Koopmans Poffertjes, 800 ml melk, 2 eieren, 3 eetlepels olie, boter of olie. Bereidingstijd: circa 30 minuten. Keukengerei: Mixer of garde en een poffertjespan. Bereid het beslag: 1) Doe de mix in een beslagkom en voeg 800 ml melk toe. 2) Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag. 4) Laat de poffertjespan warm worden en vet de pan in met olie of boter. Bakken: 5) Giet het beslag in de holletjes met een doceerflacon of lepel. 6) Bak de poffertjes aan de onderzijde bruin. 7) Keer, voordat het beslag helemaal is gestold, de poffertjes met een vork of prikker om en bak de poffertjes aan de andere zijde bruin. 8) Serveer de poffertjes met boter en poedersuiker.

Afzender en adres

Koopmans Consumentenservice
Antwoordnummer 7204, 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.