Dr. Oetker Roze glazuur bakdecoratie

125 g
1. 39
U

Omschrijving

Glazuur roze

Ingrediënten

Suiker, glucosestroop, water, conserveermiddel (kaliumsorbaat), emulgator (suikerester uit vetzuren uit levensmiddelen), aroma, kleurstof (karmijn)

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden per Per 100g

  • Energie Kilojoules (kJ) 1461
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 344
  • Vetten (g) , waarvan 0
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 86
   suikers (g) 76
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0

  Bereidingswijze

  1. Leg het zakje in een pannetje of kom met ruime hoeveelheid heet (niet kokend) water gedurende 5 minuten. Zorg ervoor dat het zakje onder water blijft. 2. Haal het zakje uit het water en kneed het zakje glazuur goed door. 3. Knip de bovenhoek van het zakje af (zie kniprand) en giet het vloeibare glazuur over het afgekoelde baksel. Strijk zo nodig met een vlak mes het glazuur glad. 4. Laat het glazuur ca. 30 minuten afkoelen. Tip Als je het glazuur wilt versieren met bijvoorbeeld Dr. Oetker strooidecoratie, doe dit dan direct nadat het glazuur op het baksel is aangebracht. Veel bakplezier!

  Afzender en adres

  Dr. Oetker Consumentenservice
  Antwoordnummer 7204, 3800 TE Amersfoort

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.