Boodschappen

Dr. Oetker Gelatine

23 g
1. 29
U

Omschrijving

Gelatine

Ingrediënten

100% heldere varkensgelatine

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Bij warme bereiding Het aantal nodige gelatineblaadjes een voor een in koud water leggen en ongeveer 5 min. laten weken. De blaadjes eruit nemen, uitknijpen en door de warme, te geleren vloeistof roeren, totdat de blaadjes zijn opgelost. Bij koude bereiding Het nodige aantal gelatineblaadjes een voor een in koud water leggen en ongeveer 5 min. laten weken. De blaadjes eruit nemen, uitknijpen en de blaadjes in een pannetje leggen en deze mengen met 5 eetlepels water. Verwarm de gelatine al roerend tot de gelatine volledig is opgelost (niet koken). De gelatine laten afkoelen tot kamertemperatuur en deze, voordat het begint te binden, al roerend toevoegen aan de vloeistof. In de koelkast laten opstijven (minstens 2 uur). Opmerking Gelatine niet met verse kiwi, ananas, papaya of vijgen gebruiken. Deze vruchten vooraf blancheren of uit blik gebruiken.

  Afzender en adres

  Dr. Oetker Consumentenservice
  Antwoordnummer 7204, 3800 TE Amersfoort

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.