Boodschappen

Dr. Oetker Bourbon vanille extract

35 ml
4. 29
U

Omschrijving

bourbon vanille-extract

Ingrediënten

Ingrediënten: invertsuikerstroop, glucosestroop, water, Bourbon-Vanille-Extract.

Allergie informatie

  Gebruiksadvies

  Gebruik 3 à 4 theelepels voor ca. 500 g beslag of 500 ml te aromatiseren product. Voor het verfijnen van onder andere cake, taart, desserts en slagroom.

  Afzender en adres

  Dr. Oetker Nederland b.v.
  Antwoordnummer 7204, 3800 TE Amersfoort

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.