Unox Frankfurter

550 g
3. 49
U

Omschrijving

Frankfurters

Ingrediënten

Ingrediënten: Worst: Varkensvlees¹ 82%, water, aardappelzetmeel, zout, stabilisator (E451, E452), rundercollageen, specerijen, raapzaadolie, antioxidant: rozemarijnextract, nootmuskaatextract, rookaroma, conserveermiddel E250. Opgiet: Water, zout. ¹ Beter Leven keurmerk 1 ster.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden per 100 GRM 100 GRM

  • Energie Kilojoules (kJ) 750
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 187
  • Vetten (g) , waarvan 12
   verzadigde vetzuren (g) 4.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 4.5
   suikers (g) 0.5
   Voedingsvezel (g) 0.5
  • Eiwitten (g) 13
  • Zout (g) 1.6

  Bereidingswijze

  [ "Zo maak je de Frankfurters klaarIn een pan:Bij voorkeur de worsten langzaam in het vocht verwarmen zonder ze te laten koken.In de magnetron:Leg de worsten op een afgedekt bord (niet tegen elkaar) en verwarm deze gedurende ca. 2½ minuut bij 450 Watt. Laat de worsten ca. 1 minuut in de magnetron staan alvorens ze te serveren.", "Zo maak je de Frankfurters klaar: In een pan: Bij voorkeur de worsten langzaam in het vocht verwarmen zonder ze te laten koken. " ]

  Afzender en adres

  Unilever Nederland, Unox
  Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.