Boodschappen

Atlantic Noorse zalm gerookt

200 g
5. 99
U

Omschrijving

Gerookte Atlantische Zalmfilet

Ingrediënten

Ingrediënten: 97% Atlantishe zalm (Salmo salar, gekweekt in Noorwegen) (VIS), zout, gebufferd azijnpoeder (conserverend ingrediënt), rook.

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 698
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 166
 • Vetten (g) , waarvan 7.3
  verzadigde vetzuren (g) 2.6
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0
  suikers (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 21.1
 • Zout (g) 2.2

Gebruiksadvies

Ondanks zorgvuldig fileren kan er onbewust een graatje in de zalm zijn achtergebleven.

Afzender en adres

Leroy Seafood Center
Het Scheer 4, 8321 MS Urk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.