Boodschappen

Haribo Chamallows ruitspek

260 g
1. 95
U

Omschrijving

SUIKERWERK

Ingrediënten

Ingrediënten: Glucosestroop, suiker, water, bevochtigingsmiddel: sorbitolstroop, gelatine, dextrose, aroma, kleurstoffen: karmijn, curcumine

Allergie informatie

    Voedingswaarden

    Voedingswaarden (per 100 grm)

    • Energie Kilojoules (kJ) 1414
    • Energie Kilocalorieën (kcal) 333
    • Vetten (g) , waarvan 0.5
      verzadigde vetzuren (g) 0.1
    • Koolhydraten (g) , waarvan 80
      suikers (g) 68
    • Eiwitten (g) 3.5
    • Zout (g) 0.02

    Afzender en adres

    HARIBO The Netherlands & Belgium B.V.
    Postbus 3525, 4800 DM BREDA

    Disclaimer

    Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

    Voordeel voor iedereen

    Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.