Boodschappen

Fisherman's Friend Original suikervrij 3 pack

75 g
Fisherman's Friend Original Suikervrij is net zo sterk en fris als de traditionele Fisherman's Friend, maar dan zonder toegevoegde suikers. Sterk spul, want een frisse geest maakt je sterker dan je denkt. Strong Stuff is Good Stuff!
2. 79
U

Omschrijving

Lozenges met extra sterke Menthol smaak, gezoet met zoetstoffen.

Ingrediënten

Ingrediënten: zoetstof: sorbitol; zoethoutextract, aroma’s, antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Bevat sorbitol (91 g/ 100 g).

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1044
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 250
  • Vetten (g) , waarvan 0.6
   verzadigde vetzuren (g) 0.6
  • Koolhydraten (g) , waarvan 97
   suikers (g) 1.5
  • Eiwitten (g) 0.5
  • Zout (g) 0.24

  Gebruiksadvies

  Niet geschikt voor kinderen onder 5 jaar. Door temperatuurschommeling kan eventueel kristallisatie van menthol optreden, hetgeen de kwaliteit niet beinvloedt. U ziet slechts kristalwolkjes.

  Afzender en adres

  Concorp B.V.
  Postbus 20, 2800 AA Gouda, Nederland

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.