Boodschappen

Friesche Vlag Gecondenseerde volle melk met suiker

397 g
2. 39
U

Omschrijving

Gecondenseerde volle melk met suiker. Melkvet 9%. Vetvrije melkbestanddelen 22%

Ingrediënten

Ingrediënten: Volle MELK, suiker 43,5%, stabilisator: calcium chloride

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1415
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 338
 • Vetten (g) , waarvan 9
  verzadigde vetzuren (g) 6.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 54.8
  suikers (g) 54.8
 • Eiwitten (g) 8.6
 • Zout (g) 0.24

Bereidingswijze

Gesuikerde gecondenseerde melk kan onverdund worden gebruikt in koffie, thee, chocolademelk, desserts etc. Verdund met 3 delen water geeft het een heerlijke drank. Door toevoeging van 625 ml water aan de inhoud van het blik verkrijgt men 930 ml gezoete melk met 3,5% vet.

Afzender en adres

FrieslandCampina Consumentenservice
Antwoordnummer 390 3800 VB Amersfoort The Netherlands

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.