Boodschappen

Caykur Thee turkse

500 g
3. 99
U

Omschrijving

Rize zwarte thee

Ingrediënten

Turkse zwarte thee

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per per 100ml)

  • Energie Kilojoules (kJ) 4
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 1

  Bereidingswijze

  Bereiding: Giet 500ml kokend water over 2 tl. losse Turkse thee in een theekan en laat 13-15 min. trekken. Daarna de thee in een andere theekan door een zeef afgieten. De thee is op zijn lekkerst binnen 30 min. na bereiding.

  Afzender en adres

  Unidex B.V.
  Antwoordnummer 920 2180 VG Hillegom NL

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.