Boodschappen

Olvarit 4+ Maanden Pompoen Rijst

125 g
Olvarit Groentehapje Pompoen Rijst, geschikt voor baby’s van 4 tot 6 maanden oud. Een babyhapje met een herkenbare smaak & textuur dat bijdraagt aan de smaakontwikkeling. Tot de leeftijd van 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding en is dit product uitsluitend aanvullend.

Vragen? Bel 24/7 onze Nutricia Kindervoeding Service: 0800 022 26 26
1. 05
U

Omschrijving

Babyvoeding

Ingrediënten

Ingrediënten : 70% pompoen, 17,1% rijst, water.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 141
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 33
  • Vetten (g) , waarvan 0.2
   verzadigde vetzuren (g) 0.02
  • Koolhydraten (g) , waarvan 6.9
   suikers (g) 2.4
   Voedingsvezel (g) 1.2
  • Eiwitten (g) 0.7
  • Zout (g) 0.05

  Gebruiksadvies

  Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Verwarm in de magnetron ca. 20 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. 4+

  Afzender en adres

  Nutricia Nederland B.V.
  antwoordnummer 10061 2700 VB Zoetermeer

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.