Boodschappen

Olvarit 4+ Maanden Babypap Rijstebloem

200 g
Olvarit Rijstebloem is van nature glutenvrij en bevat geen toegevoegde suikers. Deze granenpap is dus uitermate geschikt voor de overgang naar vaste voeding. Tot de leeftijd van 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding en is dit product uitsluitend aanvullend.

Vragen? Bel 24/7 onze Nutricia Kindervoeding Service: 0800 022 26 26
1. 99
U

Omschrijving

Babyvoeding

Ingrediënten

Ingrediënten: 99,999% Rijstebloem, thiaminemononitraat.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Melk(eiwit)
 • Kan sporen bevatten van Soja

Voedingswaarden

Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1634
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 385
 • Vetten (g) , waarvan 1.2
  verzadigde vetzuren (g) 0.2
 • Koolhydraten (g) , waarvan 85.6
  suikers (g) 0.4
  Voedingsvezel (g) 0.5
 • Eiwitten (g) 7.7
 • Zout (g) 0.02

Gebruiksadvies

Let op: bij bereiding met borstvoeding kan de pap dun worden.

Bereidingswijze

1. Verwarm 200 ml borstvoeding*/ flesvoeding tot handwarme temperatuur. Giet de melk in een fles of in een bordje.2. Voeg 2-3 eetlepels (+/- 10 g) rijstebloem aan de fles toe of 6 eetlepels (+/- 20 g) aan het bordje.3. Schud de fles of roer goed door voor een egale pap en eet smakelijk

Afzender en adres

Nutricia Nederland B.V.
antwoordnummer 10061 2700 VB Zoetermeer

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.