Boodschappen

Bonbébé Dreumesmelk standaard 4 12+ maanden

800 g
6. 99
U

Omschrijving

Dreumesmelk

Ingrediënten

Ingrediënten :Magere MELK, gedemineraliseerde wei (MELK), oliën (plantaardige oliën (palm, palmpit, raapzaad, zonnebloem), VISOLIE (DHA), Mortierella alpina olie (AA)), maltodextrine, lactose (MELK), vezels (galacto-oligosacharide (MELK), fructo-oligosacharide), mineralen (calciumzouten van orthofosforzuur, kaliumcitraat, calciumcarbonaat, natriumchloride, magnesiumzouten van citroenzuur, kaliumchloride, magnesiumchloride, natriumcitraat, calciumhydroxide, ijzer(II)sulfaat, zinksulfaat, koper(II)sulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet), vitamines (L-ascorbinezuur, natrium L-ascorbaat, DL-alfa-tocoferylacetaat, nicotinamide, calcium D-pantothenaat, retinylacetaat, riboflavine, thiamine hydrochloride, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, D-biotine, fytomenadion, cyanocobalamine), cholinechloride, taurine, inositol, L-carnitine, antioxidant: L-Ascorbylpalmitaat/Delta-tocoferol (SOJA), betacaroteen, emulgator: mono-diglycerides van vetzuren/SOJALECITHINE.

Allergie informatie

 • Bevat Vis
 • Bevat Soja
 • Bevat Melk(eiwit)
 • Bevat Lactose

Voedingswaarden

Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 mlt 100 mlt)

 • Energie Kilojoules (kJ) 284
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 68
 • Vetten (g) , waarvan 2.7
  verzadigde vetzuren (g) 1.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 8.9
  suikers (g) 6.6
  Voedingsvezel (g) 0.6
 • Eiwitten (g) 1.5
 • Zout (g) 0.052

Gebruiksadvies

Een aangebroken verpakking is 4 weken houdbaar. Bewaar de flesvoeding op een koele, droge en luchtdichte plaats.

Bereidingswijze

Bereiding van de voeding. (zie pictogram). Voeg 100° C en 37° C in de pictogrammen; 8 pictogrammen met de tekst) - Was je handen goed. Zorg ervoor dat de fles en speen goed schoon zijn. - Laat de benodigde hoeveelheid water koken en tot ca. 37°C afkoelen. - Doe de voorgeschreven hoeveelheid water in de fles. - Haal het bijgevoegde maatlepeltje door het poeder en strijk af met de achterkant van een schoon mes. - Voeg het voorgeschreven aantal schepjes toe aan het water in de fles. - Draai de dop op de fles. Schud rustig, zonder luchtbellen, totdat het poeder is opgelost. - Belangrijk! Controleer de temperatuur van de voeding op de binnenkant van je pols. Is de temperatuur goed, dan kun je het flesje geven. - Zorg na gebruik dat het schepje droog is en sluit de voeding goed af in een plastic bakje. Let op! - Bereide voeding is buiten de koelkast niet langer dan 2 uur houdbaar - Restjes voeding weggooien, nooit bewaren of opnieuw opwarmen - In Nederland is het water uit de kraan erg veilig. Je hoeft het niet eerst te koken. Belangrijk: * Volg altijd het bereidingsadvies op de zijkant van de verpakking. Aan een verkeerde bereiding zijn risico’s verbonden. * Bewaar de voeding altijd in het foliezakje. Giet het nooit over in een andere verpakking. * Bewaar na opening het foliezakje in een afgesloten plastic bakje op een koele droge plaats. Zorg dat het schepje droog is. * Dit product is verpakt onder beschermende atmosfeer. Na opening is de inhoud maximaal 4 weken houdbaar. Voedingsschema Bonbebe Dreumesmelk 12+ maanden. Vanaf 1 jaar adviseert het Voedingscentrum om dagelijks ongeveer 300 ml melk(producten) te geven. Je kan dus je dreumes dus 2 maal per dag een bekertje Bonbebe Dreumesmelk van 165 ml geven. Per voeding bereiding 165 ml = 150 ml water + 5 afgestreken schepjes.

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.