Boodschappen

1 de Beste Wasverzachter bloesemzacht

750 ml
Maak je was extra fris en zacht met de wasverzachter van 1 de Beste. De bloesemzachte wasverzachter is goed voor 30 wasbeurten. Het ruikt niet alleen heerlijk fris, maar je betaalt ook nog eens de laagste prijs. Zo hoeven boodschappen niet duur te zijn! Je koopt de wasverzachter bij een Dirk-supermarkt bij jou in de buurt.
1. 58
U

Omschrijving

Gebruiksadvies

Vul de dop tot de aangegeven hoeveelheid en giet dit in het hiervoor bestemde bakje van je wasmachine. Niet rechtstreeks op het textiel gieten. 1 doseerdop = 30 ml Wasmachine (4-5 kg droog wasgoed): 25 ml Wasmachine (6-7 kg droog wasgoed): 55 ml Handwas: zorg dat alle zeepresten goed uit je wasgoed zijn gespoeld. Voeg vervolgens 18 ml toe aan het laatste spoelwater. Verder naspoelen is niet nodig. Verdubbel de dosering voor wollen kledingstukken.

Afzender en adres

1 de Beste
Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.