Ga naar de hoofdinhoud

1 de Beste Vloeibaar wasmiddel wol & fijn

1,353 liter
3. 39
U

Omschrijving

Vloeibaar wasmiddel

Ingrediënten

5% - 15% Anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen. <5% Zeep, fosfonaten. Parfums, Linalool, Citronellol, Butylphenly Methylpropional, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.

Allergie informatie

  Gebruiksadvies

  Geschikt voor wassen op 20 graden en 30 graden. Sorteer uw wasgoed op kleur en soort - Doseer het wasmiddel volgens de aangegeven doseerhoeveelheid - Volg altijd nauwlettend de wasinstructies op het etiket. Doseer via het zeepbakje of een wasbol. Bij gebruik van de wasbol deze rechtop boven op het wasgoed plaatsen. Nieuw gekleurd textiel altijd enige malen apart wassen. Was nooit wasgoed met het symbool ... Niet rechtstreeks op uw textiel gieten.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.