Boodschappen

1 de Beste Vlekverwijderaar ultra oxi poeder

750 g
3. 09
U

Omschrijving

Oxi poeder voor wit en gekleurd wasgoed

Gebruiksadvies

Gebruiksaanwijzing TEXTIEL Raadpleeg voor het gebruik eerst de aanwijzingen op het wasetiket. Altijd eerst een kleurechtheidstest doen door op een onopvallende plaats de oplossing te deppen en te laten indrogen. Niet geschikt voor wol, zijde en leer. Het textiel niet blootstellen aan zonlicht voordat het gewassen of uitgespoeld is. Vlambestendig textiel en textiel met metalen sluitingen niet te lang inweken. WASMACHINE Doseer uw wasmiddel volgens voorschrift en voeg 1 volle doseerlepel (30 gram) oxi poeder in het voorwasbakje. Bij hardnekkige vlekken 1,5 doseerlepel (45 gram) doseren. VOORWAS Naast de gebruikelijke wasmiddelendosering in het hoofwasbakje, doseert u 1 volle doseerlepel (30 gram) oxi poeder in het voorwasbakje. Kies de maximaal aanbevolen wastemperatuur volgens het wasvoorschrift in de kleding. INWEKEN Meng 1 doseerlepel (30 gram) oxi poeder op 4 liter handwarm water (max. 40 graden); dit 1 uur laten inweken (1 tot 6 uur inweken voor witte kleding). Bij hardnekkige vlekken 2 doseerlepels (60 gram) doseren, hierna uitspoelen. DIRECT OP DE VLEK Meng maximaal 1/4 doseerlepel met 500ml handwarm water en breng dit direct aan op de vlek. Uitspoelen of met uw gewone wasmiddel uitwassen. VLOERBEDEKKING EN -KLEDEN Bij koffie, thee en rode wijn vlekken, gebruik een schone, witte absorberende doek om overtollig vuil eerst te verwijderen. Meng maximaal 1/4 doseerlepel oxi poeder met 500ml handwarm water en breng de oplossing direct aan op de vlek. Bij vlekken in vloerbedekking niet teveel water gebruiken. Laat de oplossing 5 - 30 minuten absorberen, daarna droog wrijven. Nadat de vlek verwijderd is met schoon water nabehandelen. Laat tapijt drogen en vervolgens stofzuigen. BEWAARADVIES Door de oxi formule blijft er zuurstof vrijkomen. Oplossingen (in water) van dit product splitsen zuurstof af waardoor drukopbouw kan ontstaan. Bewaar de oplossing daarom niet in een gesloten flesje of bakje maar leeg dit en spoel het goed om na gebruik. Sluit het emmertje na gebruik en bewaar het op een koele en droge plaats. Voeg niets aan het emmertje toe teneinde het product niet te besmetten.

Afzender en adres

Detailresult Groep N.V.
Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.