Boodschappen

1 de Beste Toiletreiniger lavendel

1 liter
1. 19
U

Omschrijving

Ingrediënten

< 5% : niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen parfums, conserveringsmiddelen (METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE AND METHYLISOTHIAZOLINONE).

Allergie informatie

  Gebruiksadvies

  Om te openen, de twee gemarkeerde delen van de dop samendrukken en losschroeven. De fles omdraaien en drukken om het product onder de rand en op de wanden te spuiten. 15 minuten laten inwerken en daarna goed borstelen en doorspoelen. Zonder gevaar voor septische putten bij normaal gebruik. Voor een optimale doeltreffendheid het product 2 à 3 keer per week gebruiken. De fles goed sluiten na gebruik.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.