Boodschappen

Ajax Badkamerreiniger shower power

750 ml
2. 45
U

Omschrijving

Ingrediënten

Bevat: <5% Amfotere Oppervlakteactieve Stoffen

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  GEBRUIKSAANWIJZING: - Draai de knop van de spray op „ON”. - Spray direct op de te reinigen oppervlakken. - Laat het product enkele seconden inwerken en spoel af Spray en neem voorzichtig af om kalkaarslag te voorkmen. Nit spoelen. - Voor hardnekkige vlekken: spray overvloedig, laat het product 5 minuten inwerken en spoel af met water. Herhaal indien nodig

  Afzender en adres

  Colgate-Palmolive Nederland B.V.
  Leeuwenveldseweg 3F, 1382 LV Weesp, Netherlands

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.