Boodschappen

1 de Beste Kalkreiniger

750 ml
2. 19
U

Omschrijving

Ingrediënten

<5% niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, parfum

Allergie informatie

  Gebruiksadvies

  Draai het uiteinde van de sprayer op de ON-positie. Spray rechtstreeks op het te reinigen oppervlak of op een vochtige spons. Wrijf met een vochtige spons als het nodig is. Veeg het schoon met een vochtige doek en spoel altijd grondig na met water. Bij hardnekkige kalkaanslag 5 minuten laten inwerken, daarna schoonvegen en grondig naspoelen. Voor een extra glanzend resultaat, nawrijven met een droge doek. Indien nodig herhalen. Na elk gebruik draai het uiteinide van de sprayer opnieuw naar de OFF-positie. Niet gebruiken op : geëmailleerd metaal (badkuipen), oppervlakken uit kalksteen (o.a. marmer, travertin), goud, zilver, koper, aluminium, gematteerd en gezeefdrukt glas, warme oppervlakken, beschadigde oppervlakken, niet geëmailleerde tegels en huishoudelijke apparaten, plastic ketels. Niet mengen met andere producten (zoals bleekwater) In geval van twijfel altijd eerst uitproberen op een kleine onopvallende plaats.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.