Boodschappen

1 de Beste Glas & multireiniger

1 liter
1. 59
U

Omschrijving

Ingrediënten

<5% niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, parfum

Allergie informatie

  Gebruiksadvies

  Draai het uiteinde van de sprayer op ON-positie. Spray rechtstreeks op het te reinigen oppervlak of op een vochtige doek. Veeg het oppervlak af met een schone droge doek. Na elk gebruik draai het uiteinde van de sprayer opnieuw op OFF positie. Niet gebruiken op LCD of plasmaschermen en gevernist hout. In geval van twijfel of voor gevoelige oppervlakken, altijd eerst uitproberen op een kleine onopvallende plaats.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.