Ga naar de hoofdinhoud

Airwick Freshmatic Automatische Spray Luchtverfrisser - Fris Linnen & navulling

250 ml

Air Wick Freshmatic Automatische Spray Luchtverfrisser Fris Linnen & Witte Seringen Navulling is een navulling voor de luchtverfrisserspray die een fantastische atmosfeer in je huis creëert.

  • Neutraliseert geurtjes en laat je woning fris uiken
  • Verspreid een continu parfum gedurende maximaal 70 dagen (op de laagste stand)
  • Kies zelf uit drie intensiteitsniveaus
  • Air Wick Fris Linnen & Witte Seringenbloesem Automatische Spray brengt een heerlijk frisse en bloemige geur in huis
  • Deze navulling is speciaal ontwikkeld voor de Air Wick Freshmatic Automatische Spray Luchtverfrisser

Air Wick® biedt verschillende parfumsystemen voor je huis: elektrische geurverspreiders, Freshmatic® automatische sprays, geurkaarsen, en andere geurverspreiders. Onze geuren zijn al even divers als onze systemen: bloemen- en fruitgeuren, verfijnde aroma’s, lavendel en citrus. Dankzij de Air Wick® parfums kun je er zeker van zijn dat je huis altijd fris ruikt. Of je nu zin hebt in een exotische geur of net lekker wilt cocoonen, bij Air Wick® vind je gegarandeerd de geur die je zoekt.

3. 79
U

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.