Ga naar de hoofdinhoud

Whiskas Kattenvoer junior kip-melk 2-12 maanden

950 g
3. 49
U

Omschrijving

VOLLEDIG DIERVOEDER VOOR KITTENS.

Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten (38%, waarvan 4% kip in de donkerbruine brokken), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, melk- en bijproducten (de gevulde brokjes bevatten 0,7% mager melkpoeder, dat gelijk staat aan 4% magere melk), groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwten in de groene brokken)

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden per per 100

   Bereidingswijze

   24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Kitten van ≤ 3 Maanden; Alleen droge voeding 55 g; Droge Brokjes 20 g + Maaltijdzakje* 1½; Kitten van 4 - 5 Maanden; Alleen droge voeding 65 g; Droge Brokjes 20 g + Maaltijdzakje* 2; Kitten van 6 - 12 Maanden; Alleen droge voeding 70 g; Droge Brokjes 30 g + Maaltijdzakje* 2. Het is aanbevolen om een mix van WHISKAS® droge en natte voeding te geven. *100g. Bakje 100 g = 391 kcal. Voedingsadvies: Voor zogende katjes dient u de brokken lichtjes te bevochtigen met water. Vanaf 12 maanden kunt u overgaan op voeding voor volwassen katten. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt. Pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan. Meer informatie? Bezoek de website of neem contact op met de consumentenservice. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Om verstikking te voorkomen, gelieve de verpakking altijd buiten het bereik van baby's, kleine kinderen en huisdieren te houden.

   Afzender en adres

   Mars Nederland BV
   Postbus 81 5460 AB Veghel

   Disclaimer

   Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.