Boodschappen

Sheba Kattenvoer sauce lover met tonijn

85 g
85
U

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), granen, mineralen, suikers

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Voedingsadvies: Een kat van 4 kg heeft 3 kuipjes per dag nodig. Het is aanbevolen om een mix van 2 kuipjes SHEBA® en 20 g droge voeding te geven. Het is aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen aan de mate van activiteit en de lichamelijke conditie van uw kat. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Hoe uw kat te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Bakje 85 g 69 kcal.

  Afzender en adres

  Mars Nederland BV
  Postbus 81 5460 AB Veghel

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.