Boodschappen

Sheba Kattenvoer paté kip

85 g
85
U

Omschrijving

Volledig nat diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten (65%, waarvan 92% natuurlijk*, waarvan 4% kip), mineralen, suikers, *natuurlijke ingrediënten.

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Voedingsadvies: Een kat van 3 kg heeft 1½ kuipjes en 15 g droog diervoeder per dag nodig, een kat van 4 kg heeft 2 kuipjes en 15 g droog diervoeder per dag nodig, een kat van 5 kg 2 kuipjes en 25 g droog diervoeder per dag nodig. Het is aanbevolen om een mix van Sheba natvoeder en droogvoeder te geven. Voor meer informatie: bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

  Afzender en adres

  Mars Nederland B.V.
  Postbus 81 5460 AB Veghel

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.