Gourmet Mon petit tonijn-zalm-forel 6 stuks

300 g
2. 79
U

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan tonijn 4%), mineralen, suiker, gist., Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan zalm 4%), mineralen, suiker, gist., Met forel: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan forel 4%), mineralen, suiker, gist.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden per per 100

   Bereidingswijze

   Voedingsadvies: Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg), geef 6 tot 7 zakjes gedurende de dag in ten minste 2 aparte maaltijden. De volwassen gebruiksgemiddelden zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften variëren en voedingshoeveelheden dienen, indien nodig, aangepast te worden om uw kat op een slank en gezond gewicht te houden. Zorg ervoor dat uw kat altijd vers en schoon water tot zijn beschikking heeft.

   Afzender en adres

   Nestlé Purina PetCare Nederland
   Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen

   Disclaimer

   Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.